Evy van Rooij | Healthcity Oisterwijk

Over mezelf

Hoi, ik ben Evy. Ik ben fysiotherapie student met een passie voor sporten. Ik ben van jongs af aan altijd al bezig geweest met bewegen. Ik heb lang op hoog niveau gejudood en nu ben ik bijna elke dag wel te vinden in de sportschool. Sporten geeft mij een goed gevoel en ik vind het mooi dat ik de kans heb om dat gevoel over te brengen op andere.

Doordeweeks zit ik op school. Ik vind het menselijk lichaam heel erg interessant maar ook de manier waarop wij kunnen verbeteren en ontwikkelen. Daarom heb ik gekozen om fysiotherapie te studeren. Na deze bachelor wil ik graag door studeren voor een master in sportfysiotherapie en daarnaast ook een opleiding in voeding en diƫtiek te volgen. Met mijn opleiding leer ik alles over de anatomie, bewegingen, beperkingen maar ook ontwikkelingen van het lichaam.

Daarnaast heb ik een propedeuse in design. In mijn vrijetijd ben ik daar nog veel mee bezig. Ik fotografeer en film graag. Ook vind ik architectuur heel erg interessant. Ik reis heel graag om landschappen te fotograferen of te filmen en om architectuur te zien.

Specialiteiten

  • Kennis over het menselijk lichaam
  • Krachttraining
  • Doelgericht