Veelgestelde vragen | Healthcity Vught

Moet je reserveren voor een club bezoek?
Een clubbezoek reserveren is bij HealthCity Zuid niet noodzakelijk. Wel dien je te allen tijde jezelf bij binnenkomst te registreren.

Hoe kan ik deelnemen aan groepslessen?
Als je wil deelnemen aan één van onze groepslessen, dien je te reserveren in de HealthCity Zuid App.

Waar kan ik het groepslesrooster vinden? 
Die kan je vinden op: 
HealthCity Vught https://www.healthcityzuid.nl/vught/rooster/ 
HealthCity Oisterwijk https://www.healthcityzuid.nl/oisterwijk/rooster/ 
HealthCity Waalwijk https://www.healthcityzuid.nl/waalwijk/rooster/ 

Hoe moet ik de HealthCity Zuid app downloaden en installeren?
1. Download de HealthCity Zuid app voor je iPhone of Android telefoon. Let op, het dient de HealthCity Zuid app te zijn.
2. Open de app en stel nu in combinatie met het bij ons bekende e-mailadres, je persoonlijke wachtwoord in. (Dit gaat via de browser)
3. Nu je je wachtwoord heb ingesteld, sluit je de browser.
4. Open vervolgens opnieuw de HealthCity Zuid app en login met je e-mailadres en persoonlijke wachtwoord.
5. Have fun in de app.

Welke wellness faciliteiten hebben jullie?
Alle drie de clubs zijn voorzien van sauna’s, stoomcabine’s, zwembaden, whirlpools, voetenbaden. Deze kunnen voorzien zijn van geur en kleurtherapie, oase van rust. Tevens is de wellness voorzien van een restaurant waar je heerlijk kan genieten van een hapje of drankje.

Ik wil graag squashen samen met iemand anders, kan dat?
Ja, dat is toegestaan! Een squashbaan dient wel te allen tijde gereserveerd te worden. Dit kan je zelf doen via de website of via de HealthCity Zuid app.

Ik wil graag tennissen, kan dat?
Ja, dat kan op basis van een reservering bij HealthCity Vught. Reserveer een van de out- of indoorbanen via de HealthCity Zuid app of https://healthcityzuid.nl/vught/reserveren/ .

Kan ik ook padel spelen bij HealthCity Vught?
Dat kan zeker, de banen kan je reserveren via https://healthcityzuid.nl/vught/reserveren/ . Leden van HealthCity Zuid spelen tegen een gereduceerd tarief.
 
Kan ik gebruik maken van de zonnebank?
Ja dat kan, de zonnebanken in de kleedkamers zijn inbegrepen in het lidmaatschap. Mocht je gebruik willen maken van de sterkere zonnebanken, dan kan dit onbeperkt tegen een tarief van €9,- per vier weken extra. Vergeet deze zonnebank niet te reserveren via de HealthCity Zuid app.

Moet ik verplicht een handdoek gebruiken tijdens het trainen?
Ja, dat is verplicht. Geen zin in gesjouw met je handdoek? HealthCity biedt een handdoekenservice aan waarbij je twee handdoeken en een badjas krijgt bij ieder bezoek, dit tegen een tarief van slechts €9,- per vier weken.
 
Ik ben geen lid, maar ik wil graag op komen proefsporten. Kan dat?
Ja, dat kan. Het is wel van belang dat je een dagpas aanvraagt via de website. Na de aanvraag nemen wij binnen 24 tot 48 uur contact met jou op om een afspraak te maken voor informatie, een rondleiding en vrij te sporten. Let op: proefsporten is enkel en alleen mogelijk op basis van een vooraf gemaakte afspraak.

 
Ik heb een squash 10 rittenkaart, kan ik komen squashen?
Ja dat kan. Voorafgaand aan je bezoek dien je wel eerst je squashbaan te reserveren en meld je je bij de receptie om je bezoek te registreren. 

Hoe kom ik binnen met bij toegangspoort?
Het is belangrijk dat jouw smartphone voorzien is van de HealthCity Zuid App. De app heb je nodig om je persoonlijke QR-code te scannen bij binnenkomst. Let op: Vooralsnog is het van belang dat je bij binnenkomst de scherm helderheid van je telefoon zo hoog mogelijk zet. Dan scant de QR code het snelst.

Is de Kidsclub geopend? 
Ja, deze is geopend op alle clubs. Reserveer een plek via de receptie, dit kan zowel telefonisch als op de club.

Indien ik een vraag heb welke niet op de website geformuleerd staat, hoe kan ik jullie het beste bereiken?
Je kan jouw vraag sturen per e-mail naar vught@healthcityzuid.nl, of stuur ons een whatsapp bericht 06-11101727.

Ik heb een bedrijfslidmaatschap afgesloten via een externe partij, zoals High Five Fitness Network of Bedrijfsfitnessplan Nederland, hoe gaat dit nu?
Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met High Five Fitness Network of Bedrijfsfitness Nederland.