Fitness Begeleiding | Healthcity Vught

Fitness begeleiding

Voldoende beweging, goede voeding en een goede geestelijke gezondheid, daar draait het om. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Optimaal comfort met een ongedwongen clubsfeer, begeleiding, aandacht en een compleet aanbod van fitness- en wellnessfaciliteiten om dit bereiken.

Fitness

Fitness is alles wat je doet om een betere conditie te krijgen. Zodat je lekker in je vel zit en energiek door het leven gaat. Dat kan je bereiken door onder andere cardiotraining en krachttraining.

Cardiotraining

Bij cardiotraining train je het hart- en vaatstelsel. Dat doe je op bijvoorbeeld de loopband, crosstrainer, fitnessbike, roeitrainer, climbmill en meer. Tijdens de training stijgen je hartslag en lichaamstemperatuur. Het doel? Meer uithoudingsvermogen krijgen. En ook: meer lenigheid, snelheid en coördinatie. Tijdens de cardio workout verbruik je veel energie.

Krachttraining

Bij krachttraining train je de spieren, waardoor ze meer massa krijgen. Niet zo extreem als bij bodybuilding. Tijdens de workout werk je aan het boller én langer maken van de spieren. Doe je aan explosieve krachttraining? Dan til je veel gewicht weinig keren weg. Daar worden je spieren boller van. Train je op spier uithoudingsvermogen? Dan til je weinig gewicht maar je houdt het lang vol. Je spieren worden daar langer van, waardoor ze mooi gaan aftekenen. Bij HealthCity hebben we speciale Les Mills groepslessen waarmee je traint op spier uithoudingsvermogen.

Meer spieren, meer verbranding

Sport jij om (ook) gewicht te verliezen? Ga dan niet alleen voor cardiotraining, maar richt je ook op krachttraining. Spieren verbruiken energie. Door meer spieren te kweken verbrand je meer energie in rust én tijdens je workout! Bovendien proportioneer je je lichaam, waardoor het mooi in vorm blijft terwijl je afvalt.

Multisporter?

Als je naast fitness ook  andere sporten doet, vraag dan aan je fitnesstrainer om een passend trainingsschema. Als wielrenner heb je namelijk niks aan een brede borst. En een voetballer wil juist op explosiviteit trainen.

Balans door beweging en begeleiding

Belast je lichaam, waardoor je meer aankunt; daar gaat het bij fitness om. Met een speciaal voor jou gemaakt programma en met de juiste persoonlijke én professionele begeleiding raak je door fitness in balans.

Personal training

HealthCity biedt diverse Personal Training pakketten. De pakketten zijn individueel of op basis van 2 personen af te nemen. Er bestaat al een introductiepakket met 3 sessies voor € 59,-.

Probeer HealthCity een dag gratis

Klik hier