Personal Training | Healthcity Vught

BEREIK JE DOEL

Personal Training is de oplossing voor iedereen die wil afslanken, een gespierder lichaam wil krijgen of bijvoorbeeld de marathon wil gaan lopen. Trainen met een Personal Trainer zorgt er voor dat je net een stapje verder gaat. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel. Welk doel je ook hebt!

AFGESTEMD OP JOU

Je krijgt zowel advies op voedingsgebied als een op maak gemaakt fitness trainingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke situatie. En ieder lichaam is anders, daarom is het personal. Je Personal Trainer is niet alleen je trainer, maar ook je coach, je luisterend oor en je stok achter de deur. Dus wil jij dat lang gedroomde resultaat behalen en lukt het niet om dit zelf te realiseren? Een goede investering voor de rest van je leven!

HealthCity biedt diverse Personal Training pakketten. De pakketten zijn individueel of op basis van 2 personen af te nemen.

https://healthcityzuid.b-cdn.netPlaceholder5

Personal Training

HealthCity Personal Training is een unieke combinatie van aandacht, effectiviteit en resultaatgerichtheid. Alles tijdens en rondom de training draait om jou. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer