Teamworkshops | Healthcity Oisterwijk

GROEPSLESSEN OP DE FITNESSVLOER

Teamworkshops zijn groepslessen op de fitnessvloer, die gebaseerd zijn op de Primal Moves. Maar wat maakt de Teamworkshops bij HealthCity nu zo uniek? Teamworkshops zorgen ervoor dat je niet hoeft te wachten op een nieuw schema, om nieuwe oefeningen te leren. Je kunt wekelijks en eigenlijk zelfs dagelijks met een Teamworkshop meedoen, waardoor fitness leuk blijft!

3 VERSCHILLENDE TEAMWORKSHOPS

Omdat iedereen een ander fitnessdoel heeft, bestaan er 3 verschillende Teamworkshops:

1. Teamworkshop cardio.

In deze workshop leer je hoe effectief cardio training is. Cardio training hoeft niet altijd op machines zoals de loopband of crosstrainer, maar kan ook op vele andere manieren. Tijdens deze 15 minuten durende workshop zal er een challenge worden gedaan. Je conditie zal met sprongen vooruit gaan!

2. Teamworkshop freestyle.

Deze workshop wordt vrij ingevuld door de deelnemers en de trainer. Je leert tijdens deze workshop meer over functioneel trainen en hoe je de materialen en oefeningen moet doen. De combinatie tussen kracht en conditie staat centraal! Deze workshop duurt 15 minuten.

3. Teamworkshop "Workout van de maand".

Elke maand verschijnt er een nieuw trainingsschema gebaseerd op de 6 Primal Moves. Belangrijk is dat het lichaam steeds een beetje progressie maakt om blijvend resultaat te zien. Deze workshop duurt 30 minuten.

Geef je op voor de teamworkshops

Klik hier