eBook Amelia | Healthcity

Dé Handleiding voor het kopen van voedingsmiddelen, ontwikkel gewoonten en een gezonde levensstijl

Hoe vaak ben je naar de supermarkt gegaan voor één product en eindigde je met een vol boodschappenmandje? We hebben allemaal weleens zo'n situatie meegemaakt. Sommige onderzoekers zeggen dat het kopen van nieuwe dingen je geluk geeft. Veel mensen vinden het ook gewoon leuk om tussen de schappen te dwalen in de hoop iets opvallends te vinden. Of ze gaan opeens op zoek naar hun favoriete product in de aanbieding. Alles lijkt belangrijk. In het begin herinner je jezelf eraan dat de boter ontbreekt, je vriend heeft je gevraagd om melk te kopen en je vrienden komen morgen voor een feestje, dus heb je wat snacks nodig. Dit kan allemaal overweldigend zijn, maar we zijn hier om te helpen!

Download Amelia's eBook

In dit gratis e-book bespreekt Amelia niet alleen de aspecten van gezond eten en maaltijdplanning, maar ook hoe je tijd en geld bespaart tijdens boodschappen doen.

Prijzen rijzen de pan uit, maar tegelijkertijd worden onze magen niet kleiner. Dit e-book is verdeeld in twee hoofdstukken. Vóór en tijdens boodschappen doen. In de eerste sectie vind je noodzakelijke tips voor het plannen van je weekboodschappen. In de tweede sectie komen individuele ingrediënten van verschillende producten aan bod, hoe je voedsel-etiketten leest en hoe je omgaat met populaire ecoproducten. We hopen dat je dit e-book handig vindt, en dat je onze tips en suggesties meteen in de praktijk kan brengen!

image
https://healthcityzuid.b-cdn.netAmelia Small A

Download gratis ebook van Amelia

Dé Handleiding voor het kopen van voedingsmiddelen, ontwikkel gewoonten en een gezonde levensstijl

Download Amelia's eBook